Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Öneri ricası

V

Vethekuur

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba
Eşime Tesla alacağız. %80 şehir içi %20 şehir dışı kullanacak. Standart veya premium hangi paketi önerirsibiz

Arkadaşlar merhaba
Eşime Tesla alacağız. %80 şehir içi %20 şehir dışı kullanacak. Standart veya premium hangi paketi önerirsibiz
Merhaba,
İki model de istediğiniz şartlar için uygun. Her ikisinin de pil yapısı ve kapasitesi aynı, standartta 18 inç jant olduğundan 20-30km menzil fazlası bulunuyor. Aradaki en büyük fark donanım ve sürüş konforu. Benin Juniper Premiumum vardı şu anda da premium long range rwd kullanıyorum. Sürüş konforu, sessizliği, teknolojisi mükemmel. Aradığınız premium malzeme ve sürüş konforuysa premiuma bakmanız iyi olacaktır.

Merhaba,
İki model de istediğiniz şartlar için uygun. Her ikisinin de pil yapısı ve kapasitesi aynı, standartta 18 inç jant olduğundan 20-30km menzil fazlası bulunuyor. Aradaki en büyük fark donanım ve sürüş konforu. Benin Juniper Premiumum vardı şu anda da premium long range rwd kullanıyorum. Sürüş konforu, sessizliği, teknolojisi mükemmel. Aradığınız premium malzeme ve sürüş konforuysa premiuma bakmanız iyi olacaktır.
Aslında premium almak istiyorum. Arada fiyat farkı 1 milyon TL. Buna değermi? Genel olarak araştırdığımda gerçek Tesla tecrübesi için premium al deniliyor

Aslında premium almak istiyorum. Arada fiyat farkı 1 milyon TL. Buna değermi? Genel olarak araştırdığımda gerçek Tesla tecrübesi için premium al deniliyor
Ekonomik olarak sorun olmayacaksa premium long range rwd hatta performance bile olabilir. Bunları alıp fosil yakıt alışkanlıklarınızı değiştirmeden elektrikli bir aracı keyifle kullanabilirsiniz. Bu modellerin batarya yapısı standarttan farklı olup daha verimlidir. Amaç sadece yakıt ekonomisi ise standart da yeterli olacaktır.

Benim eşim standart ve premium farkını anlamayacak durumda, o yüzden ben olsan standart alırdım :) Şu an bende Premium SR var ve menzili Standart'a göre biraz daha düşük.

Bütçem elverse Premium LR almak isterdim, 1-2 aydır Longe Range teslimatları 681km menzilli 5M batarya ile geldi. Yeniler 609 km menzilli farklı batarya ile geleceği söyleniyor. 609 km Premium ile ile 534 km Standart arasında dediğiniz gibi 1 milyon TL var. Genellikle eşiniz kullanacaksa, çok arabayla ilgisi yoksa bütçenizi de çok zorlamamak adına Standart düşünülebilir. Donanım farkı var ama menzil farkı nerdeyse yok gibi.

Eşim çok arabalardan anlamaz. Ancak Tesla deneyimi diye birşey var ☺️ arada bende kullanıyorum , tecrübe etmek istiyoruz. Bütçemi zorlayıp aradaki 1 milyonu veririm ama bunun sonunda pişmanmı olurum yoksa Teslanın bağımlısımı olurum sizin gibi Tesla kullanan tecrübeli kişilerin fikirlerini merak ediyorum

Konuyu okuyanlar
0 dk

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri