Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

2026 long range model y juniper batarya altinda gorunen turuncu parça

H

Hsn

Yeni Üye
Aracı teslim alkali 2 hafta oldu , lift takozu aldim interneten uygun mu diye denerken aracin altinda turuncu bir kisim gördüm bu normal mi ?

Ekli dosyalar

• 20260913_135424.jpg
    20260913_135424.jpg
    280.5 KB · Görüntüleme: 6
Orjinal olması gereken bir parça gibi görünüyor. Tesla Model Y platformlarında, aracı krikoyla kaldırırken veya serviste lift kollarına alırken batarya paketine/gövdeye zarar verilmemesi için tasarlanmış özel destek noktaları bulunur. Bu turuncu parça, o hizada fabrika montajında ve servis aşamasında kullanılan hizalama/koruma braketine benziyor.

Gösterdiğiniz parça ön alt aerodinamik kaplama (undertray) ile gövde yan marşpiye ve batarya muhafazasının birleştiği kritik köşe. Vidalama noktalarını ve kaplama uçlarını sabitleyen fabrika üretimi geçme brakettir.

İçinizin rahat etmesi için fotoğrafı tesla uygulamasından servise gönderip sorabilirsiniz.

bu kısım aracın arka tekerlerinin bulunduğu taraf ve aracın tam ortası batarya motor enerji kablosu bağlantı yolu olabilir .Bir kaç teslanın altına baktım yapısı böyle değil dışarda kalan bir parça ucu yok , turuncu parcanın altında ki siyah vidalı demir arka kısımın içine kadar giriyor, servis başvurusu yaptım , ağustos ayı teslim Tesla Model Y Long Range (Premium) olan varsa aracın arka tekerlerinin ortasında bu kısmın resmini paylaşa bilcek var mı?

Bende Tesla Model Y SR (Premium) var, turuncu bir parça dikkatimi çekmedi hiç. Muhtemelen bende yok.

Long Range'ler bize çok farklı bataryalarla geldi. Tesla sürekli bir şeyleri güncelleyip değiştiriyor. Servis size en doğru bilgiyi verecektir.

Konuyu okuyanlar
0 dk

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri